Over ons

Waarvoor staat SteelPool?

We hebben voor de naam SteelPool gekozen omdat die onze essentie perfect weergeeft;

Vertrekkende vanuit meer dan 95 jaar bewerken van metaal voor onze industriële partners, brengen wij een productlijn van moduleerbare inox zwembaden die de professionele zwembadbouwer volledig ontzorgt van de hoge graad van ambacht die het produceren van een inox zwembad met zich meebrengt. 

Mocht u zich graag willen vergewissen van de stielkennis en assemblagekwaliteit waarmee uw Steelpool inox zwembad zal geproduceerd worden, dan nodigen wij u heel graag uit om een blik te werpen op www.pmr-nv.be, waar wij u met gepaste trots een rondleiding geven doorheen onze fiere historiek van meer dan 95 jaar precisie mechanica en industrieel maatwerk.

 

Ook voor alle RVS onderdelen, speciaal op maat gemaakte onderdelen en complete pool cover systemen kan de professionele zwembadbouwer bij ons terecht voor een hoogwaardig product, 100% in België ontworpen en geproduceerd.

Indien u op zoek bent naar een top kwaliteit zwembadafdekking, werp dan zeker eens een blik op www.egispoolcovers.be!

Laat u op onze website informeren over de kwaliteiten van RVS, overleg met uw professionele zwembadbouwer en kies erna in het volste vertrouwen voor een inox zwembad, wetende dat uw SteelPool 'forged for life’ is!

Indien uw zwembadbouwer nog geen inox zwembaden aanbiedt, aarzel dan niet om ons te contacteren zodat wij u kunnen laten contacteren door onze lokale partners om u een offerte op maat te laten uitwerken.