looks & design

looks & design

Een zwembad in RVS is een tijdloos kwaliteitsproduct met een uitermate luxueuze uitstraling.

De reflectie van het RVS zorgt dat de kleur van uw water mee verandert met de kleur van de lucht of de weerspiegeling van de zon nog accentueert.

Geen kunstmatig azuurblauw in uw tuin, maar een natuurlijke, diepe, rijkelijk geschakeerde blauwtint die constant mee varieert met de kleuren van de hemel erboven.

Ook in de avonduren heeft RVS een esthetische meerwaarde; door de reflectie van uw verlichting op het RVS kan u spelen met effecten, gaande van een rustige, egale en diffuse gloed tot een complete lichtshow.

RVS is tijdloos, sober van karakter, diep qua kleurschakeringen en architecturaal onbeperkt.

Naast een landelijke woning, in een moderne tuin of in een hip penthouse? RVS is overal de meest stijlvolle finishing touch.

Door zijn sobere karakter combineert RVS perfect met alle andere materialen; of u nu kiest voor hout, natuursteen of een andere afwerking; het RVS zal steeds voor een kwalitatieve achtergrond zorgen!

Zo sober en stijlvol als RVS is qua esthetiek, zo uitbundig zijn de architecturale toepassingen; eender welke hoek, bocht, trap, … kan in RVS gemaakt worden, zonder toegevingen qua sterkte of elegantie.